Evo da se predstavim u kratkim crtama.
Ja sam Petar Starčević, dolazim iz malog sela kraj Požege, trenutno studiram na Grafičkom fakultetu, na preddiplomskom sam ali na diplomskom želim uzet fotografiju :)
Fotografiju sam zavolio prije 2 godine kad mi je pomogla kroz teške životne situacije, tu sam našao nekakav mir i odlučio da ću se krenuti aktivno bavit time.
Inače bavim se i filmom, imam svoj kanal na youtubeu zajedno sa 2 frenda, ovdje ga možete pogledat:
www.youtube.com/user/ScaredBone5 - vivid cinema
I snimam i fotkam privatno, freelancing, studentski poslovi itd, za sad bih volio da ima više posla ali šta je tu je :)
Na ovaj forum sam došao zato što sam se prijavio na fotonatjecanje, osiguranje merkur, a ovo mi je jedna od 3 prijavljene fotografije:
http://www.fotosofia.inf...amp;id=2474&natid=19 Jedna moja fotka mi se nažalost ne prikazuje :(
(ako ikad pobjedim na jednom od ovakvih natječaja sve ide u opremu za fotkanje :D )
Eto primarni razlog zašto sam došao ovdje je upoznati nove ljude poput mene, entuzijaste, mlade i iskusne fotografe kako bi razmjenjivali fotke, znanja i iskustva, a možda nabacili i nekakvu suradnju, ako ste za :)
Eto ukratko to sam bio ja, nadam se da se čujemo na forumu:)
I da, moj 500px account:
www.500px.com/Petar_StarcevicE da, tamo imate sve fotke koje su mi malo bolje, ostavite koji komentar, kakvu kritiku na rad, što bi vi napravili itd :)
pozzz svima, :D
Petar
Edited by user Friday, December 18, 2015 11:27:44 PM(UTC)
| Reason: Not specified