Rank: New member
Groups: Član Fotosofije
|
sviđa mi se nova šminka starog lica
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
Groups: Forum moderator, Moderator, SuperModerator Joined: 3/18/2014(UTC) Posts: 60
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
|
|
|
|
|
|
i meni se sviđa novi look,ali od promjene stranica mi se jako,jako sporo učitava. kao da imam 56 k modem ...
|
|
|
|
Groups: Forum moderator, Moderator, SuperModerator Joined: 3/18/2014(UTC) Posts: 60
|
Pozdrav Daniela,
programeri još rade prilagodbe vezane uz novu naslovnicu, tako da vjerujemo da će uskoro dovršiti podešavanja čime će se i brzina vratiti.
Lijep pozdrav
|
|
|
|
|
Kad mislite popraviti stranicu da radi? A ne radi ništa kako treba... Ne mogu pregledavati fotografije u nizu, klik na fotku baca na stranicu s gomilom slova i brojki, aktivni su stalno jedni te isti, nema fotogladijatora... pozdrav iz Ogulina ps Mi Ogulinci ne jedemo zelje svaki dan ;)
|
|
|
|
|
Pozdrav Daniel,
kao što smo napisali, programeri dovršavaju podešavanja, tako da vas molimo za još malo strpljenja :)
Fotogladijator i pregledavanje fotografija su sad podešeni. Generalno, najbrži put za proslijediti informacije ovog tipa do administratora stranice je porukom koju možete poslati linkom 'Podrška' na dnu stranice.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.