YetAnotherForum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In

Tag as favorite
Sony DSLR
Vedran Ayami Janić Offline
#1 Posted : 17. rujan 2008 14:56:24
Rank: Member

Groups: Član Fotosofije
Sta mislite o njima, kakva iskustva imate i savjete...
meto odobasic Offline
#2 Posted : 18. rujan 2008 0:17:17

Mislim da su odlicna kupovina za ljude koji su koristili analogne minolte pa samim tim imaju kolekciju objektiva koji odlicno rade na Sony dslr tijelima. Ono sto je isto plus jeste da imaju stabilizaciju u tijelu aparata. Znam momka koji je sa analogne minolte presao na sony dslr i mislim da mu svi objektivi odgovaraju, a svi znamo kakva je minoltina optika.
Vedran Ayami Janić Offline
#3 Posted : 19. rujan 2008 11:14:56

Ja takodjer imam sony, a 300, i mogu reci da sam vise nego zadovoljan sa njime, kit objektivi su doduse malo slabije kvalitete nego kod konkurencije ali ako covijek nabavi neki minoltin ili novu G seriju obijektiva onda nema bolje kombinacije.
Miroslav Čavić Offline
#4 Posted : 10. ožujak 2010 16:47:25
Rank: New member

Ja imam a 700 i a100, par objektiva. Tjelo je super, kod velikog ISO ima dosta šuma. Ostalo izvrsno. ali ja uvijek kažem , nije tijelo bitno toliko koliko optika.
Marko Šolić Offline
#5 Posted : 11. ožujak 2010 11:00:13
Rank: Advanced Member

Imam a300 i 50icu 1.8, meni super kombinacija. :D
Kit objektivi su prije bili problem (zato svoj 18-70 ne spominjem), ali novi 18-55 su ok.
Sum je prije bio problem, ali od a500/550 to je rijeseno i ubuduce ne bi trebalo bit problema.
Postoji hrpa odlicnih starih Minolta objektiva, a na svima imas stabilizaciju (koja je ogromni plus), imas brzi live view koji je u praksi isto plus sto god "pravi" fotografi mislili o njemu. :D
Uskoro bi trebao izac nasljednik alphe 700, plus mirrorles sistem na kojem ce radit svi alpha objektivi.
Jedino sto fali je nesto novih objektiva srednje klase, u stilu minolte beercan.

Ali i da sad kupujem novo, vjerojatno bi opet uzeo sonya, odnos cijena/kvaliteta je po meni sad najbolji na trzistu. :)
[F] Filip Šepetanc Offline
#6 Posted : 12. ožujak 2010 12:17:53
Rank: Advanced Member

Groups: Član Fotosofije, Fotosof, MobNajFoto
Neču ulazit u diskusije ko je bolji sony ili nikon ili canon i slično.
Ja samo znam da znam ljude kaj su prodali sony a700 s kompletom od nekoliko objektiva da bi prešli na nikon fullframe.
Jednostavno sony je trenutačno sljepa ulica.
Nema ni jednog low-light tjela npr za fotaknje vjenčanja bez flesha.
Sva tjela od sonya šume na ISO 3200 ko luda znatno više od nikovoih i canonovih.
Users browsing this topic
Guest
Tag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Fotosofia theme